Festa Major de Navarcles i 25è aniversari del Claudi

agost 27, 2022 in Navarcles

Aquest 2022 la Festa Major de Navarcles d’estiu té un caire especial, i és que, a banda del 40 aniversari dels gegants, el gegantó Claudi també celebra el seu 25è aniversari. En Claudi va ser inaugurat per la FM d’Estiu, el 13 d’agost de 1997. Aprofitant aquests dos aniversaris, els actes de la Festa Major són una mica diferents dels habituals.

El dissabte 13 d’agost hi haurà una rua nocturna on els protagonistes seran en Claudi i el Boig. Aquesta rua començarà a les 21:20 hores desde l’escola Verda, on s’estarà celebrant un dels actes importants de la festa major, la nit del “tapeo”. Es farà aquest cercavila nocturn pels carrers del poble, on en Claudi i Boig s’asseguraran que tots els participants quedin ben remullats, fins arribar a la pista de la Planota, on tindrem el concert principal de la festa major, amb el grup folk El Pony Pisador.

El dilluns 15 d’agost al migdia, com és habitual, es farà la mostra de balls dels nostres gegants, però amb algunes novetats. En aquesta ocasió participaran els gegants originals Tinet i Maria, que celebren el 40è aniversari, i que normalment no surten i estan exposats. Una altre novetat serà l’estrena d’una coreografia pel gegantó Claudi, en motiu del seu 25è aniversari. En acabar la mostra de balls tindrem el vermut popular.

Us animem a participar en tots els actes de la Festa Major, i sobretot que vingueu a gaudir amb els gegants.