Arriba la 41a trobada de gegants de Navarcles

febrer 5, 2023 in Navarcles

Un any més, i com marca la tradició, per la Festa Major d’hivern en honor al nostre patró Sant Valentí, celebrem la trobada de gegants anual. Aquest any celebrem la 41a trobada de gegants, que es celebra el diumenge 12 de febrer al matí.

En aquesta edició retornem a la normalitat després de passar uns anys de pandèmia. Els horaris i espais previstos són:

. A partir de les 9:30 les colles convidades arriben a l’escola verda. Totes les colles planten els seus gegants a la pista polideportiva.

. A les 11:30 aproximadament comença el cercavila pels carrers del poble.El recorregut passa pel barri de sant Bartomeu fins la Font Vella, es puja pel la Baixada de la Riera, continua pel carrer Ample, i finalment baixa per carrer Catalunya fins acabar a la plaça de l’Ajuntament.

. A les 12:30 aproximadament tindrem una mostra de balls de gegants d’una selecció de les colles participants. A continuació balls dels gegants de Navarcles per partida doble, un dels més petits de la colla i l’altre amb els més grandets. Es donarà per acabada la trobada amb una ballada conjunta de tots els gegants participants.

En total participaran en aquesta edició de la trobada de gegants 15 colles, que porten 32 gegants, 15 gegantons i 389 geganters i músics.

El detall de les colles participants s’anirà revelant durant els dies previs a la trobada.

Us esperem a totes i tots, menuts i grans, a la festa de gegants per excel·lència del nostre poble.
.