Seminaris de música 2018

S’acaba l’estiu i és moment de reprendre les rutines i entre elles els assajos regulars dels músics de les colles geganteres. L’ACGC proposa per aquest darrer trimestre de l’any, uns seminaris per a treballar la gralla i el tabal amb sessions trimestrals obertes a les colles associades.

Els seminaris consisteixen en 3 sessions per a gralla i 2 per a tabal i es realitzaran dos seminaris per a cada instrument en diferents zones territorials. El grup de seminaris A tindrà lloc a Fonollosa, Oliana i Sant Llorenç Savall, els seminaris B es realitzaran a Llinars del Vallès i Castellbisbal. En els seminaris es treballarà la tècnica de l’instrument com altres aspectes relacionats amb l’instrument i la música. Els d’Oliana (gralla i tabal) tindran lloc el dissabte 27 d’octubre.

Podeu trobar tota la informació detallada en el següent document. Els seminaris són gratuïts.

L’ACGC agraeix especialment a totes les colles geganteres  i institucions que hi hem col·laborat i que cedirem un espai per a la realització dels seminaris.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *