Assemblea General de l’ACGC

Avui ha tingut lloc a Sant Climent de Llobregat l’Assemblea General de l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya, la qual té lloc un cop l’any i hi poden assistir totes les colles sòcies de la federació. Tot i haver-hi poques colles representades, s’han comentat moltes coses diverses sobre el món geganter. Davant la intenció de la federació de repetir els seminaris a Barcelona i Girona, des de la nostra colla s’ha comentat que estaria bé que les seus estiguessin repartides per tot el territori català. S’ha comentat que ja es va fer l’any passat i hi va haver poca participació de les colles de la província. És cert, però si se centralitza tot a Barcelona (igual que l’estat fa amb Madrid i tant ens en queixem), no és que ni participin poques, és que no acabarà participant-n’hi cap, més que res per una qüestió de desplaçaments que sempre han de fer els mateixos. Us deixem a sota algunes imatges de la jornada.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *