Estrena del capgròs del Col·legi Sant Jordi

23 d’abril, diada del llibre de la rosa, diada de Sant Jordi, patró de Catalunya, però també del Col·legi Sant Jordi d’Oliana. És el dia de la festa de l’escola, i enguany els Geganters i hem tingut un paper, una participació, especial. Al juliol del 2018, des de la colla vam proposar a la direcció del centre d’establir una col·laboració amb la nostra entitat, a fi de difondre i promoure la cultura gegantera entre els més petits. Des del Sant Jordi han fet una feinada espectacular dins del centre i a les aules, i tot això ha culminat amb l’acte d’aquest 23 d’abril. El Junset i la Flor, el Drac i el Catalanet hi han estat presents. La cirereta del pastís, però, ha estat l’estrena del capgròs de l’escola, un capgròs mig noi de pell fosca i mig noia amb trena rossa. El constructor, Pau Reig, l’ha fet a partir d’un dibuix de Cristina Floruc, guanyador del concurs “Pinta el teu capgròs”, una de les moltes activitats que s’han organitzat des del centre. El seu nom sortirà elegit d’un sorteig popular obert a la comunitat escolar. No trigarem gaire a saber com es diu, però aquí us en deixem alguna fotografia perquè sapigueu com és. Tant de bo aquests llaços amb l’escola puguin seguir forts i duradors, ja que per a nosaltres ha estat una experiència ben enriquidora. Visca el Sant Jordi i els Geganters d’Oliana! I benvinguda!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *