Tot a punt pel 20è!

Sant Climent ja es prepara per celebrar aquest cap de setmana els 20 anys dels nostres gegants. Els assajos que fa setmanes que realitzem comencen a donar els seus fruits, l’exposició dels 20 anys ja fa una setmana que escalfa motors, i al poble ja s’hi respira ambient de festa.

Assaig de la Cobla Vila d'Olesa

L'Àliga de la Bisbal ja és a Sant Climent

El passat divendres 7 de juny va tenir lloc el primer dels actes del 20 anys dels gegants. La inaguració de l’exposició “20 anys de gegants a Sant Climent”, amb un extens recull fotogràfic i de records de les trobades on hem estat presents, així com les diferents indumentàries que hem portat els geganters al llarg d’aquests 20 anys. Al Casal de Cultura també es pot visitar durant aquesta setmana l’exposició “Gegants de Paper” cedida pels Geganters de Rubí.

Les exposicions es podran visitar fins dissabte a la nit.

Durant aquestes setmanes, tant la nostra colla com les colles convidades, i també els grups de música, estan ultimant tots els preparatius als seus assajos, per garantir que la festa surti rodona.

Algunes de les figures que participaran als actes del cap de setmana, ja són a Sant Climent. L’Àliga de la Bisbal d’Empordà espera pacient des de dimecres al Casal de Cultura amb ganes de sortir al carrer i oferir-nos els seus balls durant la Mostra de Grups Folklòrics.

 

Podeu consultar més informació a l’esdeveniment del facebook dels 20 anys!

https://www.facebook.com/events/459421700810725

Quant a Geganters i Grallers de Sant Climent de Llobregat

La Colla de Geganters i Grallers som una entitat cultural que potencia i manté el fet geganter a la nostra població, de de 1993.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *