Calendari provisional 2014

Ja tenim el calendari provisional de sortides per aquest 2014. A hores d’ara tenim confirmades les sortides que apareixen publicades al nostre calendari, que podeu trobar seguint el següent enllaç:

http://webs.gegants.cat/santclimentdellobregat/calendari/temporada-2014/

Enguany encetem la temporada participant a la Festa Major petitat de la capital de Catalunya, on participarem al Seguici de Santa Eulàlia i la Trobada de Gegants de Ciutat Vella. Després de participar, com ja és habitual, a l’Enterrament de la Sardina i a l’acte d’inauguració de la XXXVIII Exposició de Cireres, ens plantarem al juny, on enguany, retorna l’acte de la Gegantada, amb les novetats que la celebració del 20è aniversari ens han portat. Abans de l’agost visitarem Sant Just Desvern, Falset i Santa Coloma de Cervelló, on actuarem de padrins a les noces dels gegants d’aquesta vila veïna. Al setembre ens tornarem a  posar les piles per participar a la Festa Major d’Esplugues de Llobregat, i com no podia ser d’una altra manera, al 60è aniversari dels nostres amics, els gegants del Prat de Llobregat.

Per acabar l’any, viurem la nostra Festa Major, amb l’Esclat de Festa Major el divendres 21, i la XXII Trobada de Gegants i VI Mostra de Grups Folklòrics diumenge 23. I per acomiadar en Climent i la Roser, no faltarà la Tancada dels Gegants.

Esperem que ens acompanyeu durant les nostres activitats d’aquest 2014, i estigueu atents, que potser apareix alguna novetat!

Quant a Geganters i Grallers de Sant Climent de Llobregat

La Colla de Geganters i Grallers som una entitat cultural que potencia i manté el fet geganter a la nostra població, de de 1993.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *