La Mostra de Grups Folklòrics al Congrés de Gegants

Aquest proper cap de setmana, Berga acull la sessió del Congrés nacional de gegants i imatgeria festiva “País Gegant” dedicada a la “Tradició, comunicació i tecnologia”. Diumenge dia 30, a les 9.30h del matí tindrà lloc la ponència “Experiències diferents en les festes i trobades habituals amb imatgeria” on els geganters de Sant Climent hi serem present explicant la Mostra de Grups Folklòrics que des de fa sis anys celebrem en motiu de la Festa Major. Aquesta, i totes les ponències del cap de setmana (podeu consultar el programa aquí) tindran lloc al Pavelló de Suècia de la ciutat de Berga. Per participar al congrés cal inscriure’s prèviament a la web del congrés.

Podeu consultar tota la informació referent al Congrés a la pàgina web paisgegant.cat

Quant a Geganters i Grallers de Sant Climent de Llobregat

La Colla de Geganters i Grallers som una entitat cultural que potencia i manté el fet geganter a la nostra població, de de 1993.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *