La Llúcia, el Sol i la Lluna visiten l’Escola Bressol

Com cada any pels volts de la Festa Major, la Llúcia i els nostres capgrossos, el Sol i la Lluna, visiten l’Escola Bressol Municipal, per tal de que els més petits de la vila s’hi puguin apropar i coneguin de primera mà alguns dels protagonistes de la Festa Major.

La Llúcia i els Capgrossos restaran exposats al vestíbul de l’Escola Bressol fins el dimecres dia 18, quan aniran a fer companyia en Climent i la Roser al Casal de Cultura, esperant l’inici de la Festa Major per sortir pels carrers al so de les gralles i de la Banda de Música de Cardona que ens acompanyarà el diumenge 22 a la Mostra de Grups Folklòrics.

Un any més, agrair el treball de l’Escola Bressol Municipal per donar a conèixer el patrimoni festiu de Sant Climent als més petits.

Quant a Geganters i Grallers de Sant Climent de Llobregat

La Colla de Geganters i Grallers som una entitat cultural que potencia i manté el fet geganter a la nostra població, de de 1993.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *