Sortida cultural a Llers

Els Geganters de Sant Climent hem estat convidats a la 23a Fira de la Cirera de Llers, a l’Alt Empordà, i volíem obrir aquesta activitat a tots els climentons i climentones que us vulgueu afegir, doncs creiem que pot ser bonic veure una Fira de la Cirera diferent a la nostra.

La gent de Llers ens espera amb moltes ganes, i ens han preparat una visita guiada al Castell de Llers fora del programa de la Fira, especialment pels climentons. La resta del dia, podeu gaudir de les activitats de la Fira, com la Trobada de Cotxes d’Època o la Trobada Gegantera.

L’activitat també compta amb un dinar popular ben sucós.

Si voleu acompanyar-nos en aquesta sortida cultura, que farem diumenge 11 de juny, podreu inscriure-us durant la reunió informativa que farem dimecres 31 de maig al Casal de Cultura a les 8 del vespre.

El preu de la sortida són de 25€ per als majors de 12 anys i de 20€ per als menors. Inclou el transport en autocar i el dinar.

cartell llers

 

Quant a Geganters i Grallers de Sant Climent de Llobregat

La Colla de Geganters i Grallers som una entitat cultural que potencia i manté el fet geganter a la nostra població, de de 1993.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *