Sant Quirze del Vallès

Sortida a Sant Vicenç de Castellet

Diumenge 8 de juliol començàvem el mes amb la visita a els amics de Sant Vicenç de Castellet.

A les 8.15 del mati estàvem citats al local dels geganters (Can Barra) començàvem a carregar gegants al remolc i mirant que no falti ningú sortíem cap a la població del Bages, allà ens esperaven els companys de Sant Vicenç de Castellet que celebraven la seva 19ª trobada de gegants, arribem a les 9:30 a la Plaça Onze de Setembre per descarregar els gegants i portar-los cap a la Plaça de la Vila lloc de la plantada, un cop els gegants plantats tornem a la plaça onze de setembre on tenen el local els amics de Sant Vicenç i comencem l’esmorzar que ens havien preparat. A les 11:45 començava el cercavila acompanyats per les colles de Capellades, Fraga, La Garriga, Moià, Sant Llorenç d’Hortons, Ullastrell, Vilada i com no el amfitrions de la festa els gegants de Sant Vicenç de Castellet amb les seves 5 parelles de gegants amb un recorregut que ens portaria per el carrers del poble i acabaríem a la mateixa Plaça de a Vila. A la una del migdia començava el moment dels balls colla per colla una vegada presentats feien entrada a plaça amb el so de les seves gralles, la jornada acabaria amb el tradicional ball de cloenda per part de totes les colles al so del Gener, Febrer i Passi-ho be, una vegada acabat el ball tornàvem cap a la Plaça Onze de Setembre on començaríem a recollir el gegants mentre els geganters de Sant Vicenç ens preparen un pica-pica per matar una mica la gana abans de en prendre el camí de tornada cap a Sant Quirze.

La propera sortida de la colla serà el dia 14 de juliol a Sant Quirze en la festa que organitza la entitat de Sant Quirze Te Vida al Parc de les Morisques, no hi falteu.

 

No hi ha comentaris

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment