Sant Quirze del Vallès

XX Trobada Comarcal Parets del Vallès

El temps no ens ha acompanyat aquesta vegada i malauradament ha estat així. A les 8.30 carregàvem els gegants i empreníem camí cap a la comarca veïna, el Vallès Oriental, a la vila de Parets del Vallès. Arribats a Parets, ja veiem que el temps ens faria la guitza durant el dia, de manera que no es va poder fer la cercavila pels carrers del poble. Arribats al local on es trobaven les altres colles, varem fer un bon esmorzar i amb tota l’atenció de la colla paretana. Un cop esmorzats, els gegants de Parets, de Sant Cugat i com a convidats d’honor, els gegants de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, en Treball i na Cultura, es portaven en una gran sala on es farien els actes de protocol. Mentre arribava el gran moment, moltes de les colles presents i nosaltres mateixos, varem fer un concert de gralles amb una gran participació per part del nombrós públic. Acabat el concert, era l’hora del canvi de banda de la Marieta de Sant Cugat del Vallès amb la nova Pubilla del Vallès 2014, Elisenda, la bonica geganta de Parets del Vallès. Seguidament, les dues parelles interpretaren el Ball a Vallès, que requereix coordinació i traça. Acabat el ball, seguia els parlaments de les autoritats d’ambdues poblacions, caps de colla, el president de l’Agrupació…

Com a cloenda, en Treball i na Cultura interpretaren el Ball d’Aniversari, però aquesta vegada, la música anà a càrrec dels Canyats de Mataró i la coreografia per part del Cos de Monitors de Ball de l’Agrupació. La Trobada del Vallès coincidia amb la Trobada de gegantons d’escola i la colla de Calella, actuals portadors dels gegants de Catalunya, havien d’anar amb els gegantons Pau i Alegria a Barberà del Vallès, on es celebrava. Malgrat que el temps no hagués acompanyat, ens hem sentit a gust a la vila de Parets i amb una colla tant preparada i atenta com la seva. Només ens cal felicitar als amics de Sant Cugat per la seva missió durant dos anys i sobretot a la nova representant de les colles del Vallès, la Colla de Gegants, Grallers i Bestiari de Parets del Vallès, dels quals estem segurs que igual que la seva geganta, lluiran aquesta banda amb tota la dignitat.

Felicitats a tothom i per molts anys!

Aquí podreu veure les fotografies de la Trobada.

Moltes gràcies, Parets del Vallès!!!

1 comentari

  • By nike air force max 2016 area 72, 5 octubre 2016 @ 13:09

    What’s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It positively useful and it has aided me out loads. I hope to contribute & assist different customers like its aided me. Good job.

Other Links to this Post

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment