Arriba Festa Major amb una gran sorpresa!

Un any més arriba la Festa Major de la nostra ciutat. Terrassa viurà del 4 al 9 de juliol activitats de tota mena entre les quals no podien faltar els nostres estimats gegants.

El divendres 4 participarem a l’obertura de festa major amb diferents balls acompanyats d’altres grups de la ciutat i del descobriment del capgròs de l’any, on desitjem tota la sort del món al nostre company Toni Solans. (Raval de Montserrat, 20h).

El dissabte 5 ens podreu veure a la cercavila que arrancarà a les 18h i seguirà el següent recorregut: Raval de Montserrat, Rambla d’Ègara, Portal de Sant Roc, Carrer Major i Plaça Vella, on farem un ball de lluïment.

El mateix dissabte, els Gegants de Les Fonts ens acompanyaran en el Mirakiballa, on a més de gaudir dels balls i la festa, podreu presenciar una GRAN SORPRESA HISTÒRICA que de ben segur us il·lusionarà tant com a nosaltres! (Plaça de la Torre del Castell Palau, 20:30h).

El diumenge 6 ballarem el tradicional ball de plaça a la sortida d’ofici acompanyats de les colles castelleres, l’Esbart Egarenc, els Ministrils del Raval, els Nans, Bastoners, Drac de Terrassa i del seguici d’autoritats. (Plaça Vella, 11.15h).

Per últim, el dilluns 7 hi serem presents a la festa infantil.

Esperem que ho passeu genial, que gaudiu de la festa i que pogueu explicar als vostres fills, néts i besnéts que vau ser presents en aquella GRAN SORPRESA de la Festa Major de Terrassa 2014!

Podreu accedir al programa clissant sobre la imatge inferior.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.