Resum de la Festa Major 2014.

Tot torna a la normalitat, tothom torna a fer vida normal i els nostres gegants ja dormen de nou a les seves respectives cases. Deixem enrere una altra edició de la Festa Major de la nostra ciutat, en la que hem participat de forma activa durant els diferents dies i hem presentat la que per a nosaltres ha estat la protagonista: la nostra àliga creada pel nostre company Xavi Suárez (ben aviat afegirem una nova entrada explicant la seva història). Aquesta nova figura va ser presentada durant el “Mirakiballa” de dissabte, on ens van acompanyar els Gegants de les Fonts i un públic amb ganes de posar fi a la intriga de la sorpresa.

 

L’àliga es va donar a conèixer baixant les escales de la Torre del Palau i ballant davant de tots el popular ball de l’estapera.

Esperem que hagueu disfrutat d’aquesta festa major tant com nosaltres!

Podreu trobar tots els balls dels nostres gegants per a aquesta Festa Major clissant sobre la imatge.

Fotografia: Rafael Aróztegui

Fotografia: Rafael Aróztegui

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.