Reunió amb l’alcalde per Ciutat Gegantera 2015.

Aquest dimecres 4 de març, alguns membres dels Geganters de Terrassa ens hem reunit amb l’alcalde Jordi Ballart al despatx d’alcaldia amb la finalitat d’explicar-li com portem la preparació per a la XXX Ciutat Gegantera de Catalunya, que acollirà la nostra ciutat els dies 18, 19 i 20 de setembre d’aquest mateix 2015.

Vam poder explicar-li de manera general el programa, activitats i recorreguts de cercaviles que tenim pensats per a la gran fita. Podreu trobar aquesta informació clissant sobre la imatge, en forma d’un vídeo que es va presentar a l’assamblea de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya d’aquest any a Cervera, de la mateixa manera que es va fer a Matadepera a l’assamblea de la vocalia del Vallès.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.