CULTURASSA 2015

Un any més com ja és tradició es va celebrar la Culturassa, la festa de la cultura popular i tradicional catalana de Terrassa. Enguany va tenir lloc el 18 d’abril i aquesta ja n’era la cinquena edició, organitzada com sempre per la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional de Terrassa.

La jornada va començar a les 10 del matí amb una cercavila des de la Plaça Vella fins al Parc de Sant Jordi, passant pels carrers cèntrics de la Ciutat. Durant la resta del dia vam poder gaudir de diferents actuacions per part dels grups assistents a l’era de la Masia Freixa. Nosaltres vam participar amb els gegantons Modernistes, el gegantó Antoni Messeguer, el Tranqui i els capgrossos del Rei i el Patufet.

La nostra colla va tenir durant tota la jornada una paradeta amb productes per a la venda i també amb manualitats per als més menuts. Els més engrescats i engrescades van tenir l’ocasió de provar un gegantó o un capgròs.

Un any més podem constatar que va ser un èxit per la gran afluència de gent i les ganes de festa que entre tots teníem!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.