Avui finalitza el termini d’inscripció de colles

Com bé sabeu, tant sols queden dues setmanes per a la arribada del tant esperat 18 de setembre, dia en el que la gran festa gegantera que acollirà la nostra ciutat donarà el tret de sortida per començar un cap de setmana ple d’activats per a totes aquelles persones que vulguin gaudir de la fita.

Com ja vam anunciar fa uns mesos, avui dia 4 de setembre a la nit finalitza el termini d’inscripció per a les colles que vulguin participar a les diferents activitats. Recordem que aquelles colles que encara no us heu inscrit i us agradaria vindre ho podeu der des de la web oficial:

www.terrassaciutatgegantera2015.cat

A dia d’avui, podem dir ben orgullosos que superem les 70 colles inscrites i volem que hi participin encara més! Esteu tots convidats!

Pel que fa al voluntariat, encara sou a temps de donar-nos un cop de mà durant el 18, 19 i 20 de setembre i també podeu apuntar-vos de la web oficial. Tota ajuda és benvinguda, sigui quina sigui la disponibilitat!

Comencem el compte enrere per omplir els carrers terrassencs de gegants d’arreu de Catalunya! Comencem el compte enrere per a TERRASSA, XXXa CIUTAT GEGANTERA DE CATALUNYA!!!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.