Martorell

Dissabte 22 d’abril vam ballar pels carrers de Martorell, amb motiu de la III Trobada de Gegants i Capgrossos. La trobada va iniciar amb la Plantada al Passeig Quarter, a tocar del pont del diable. Vam participar juntament amb altres colles vingudes d’arreu. A les 18.30 va començar la cercavila, en la qual vam poder tenir d’acompanyament musical a les Gralles de Viladecavalls. A les 19.30, en arribar a la plaça de la Vila, vam fer una Estapera com a ball de lluïment i per acabar un ball conjunt amb totes les colles participants.

Vam poder sopar conjuntament amb la resta de colles i fins i tot vam poder participar en el sorteig d’un pernil! Qui s’aproximés al pes real del pernil, se l’enduia. Nosaltres, però, no vam tenir sort!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.