Trobada Gegantera a Les Fonts

El diumenge 14 de maig, vam participar a la Trobada Gegantera de Les Fonts. Un jove membre de la colla amfitriona, en Joan va organitzar aquesta trobada en el marc del seu treball de recerca. Va aconseguir reunir 15 colles d’arreu de Catalunya per celebrar els 15 anys dels gegants nous de les Fonts!

Enhorabona Joan per aquesta super festa que vas organitzar!!

Nosaltres vam participar amb els Gegants Nous, en Ramonet i l’Estefania, i amb l’estrena d’un nou graller de la nostra colla! Es el Miquel, un jove geganter que a la seva curta edat, ja te bufera per fer sonar la gralla i el flabiol!!

Als lluïments finals, vam ballar l’estapera amb els gegants al so dels Grallers de Vacarisses. Moltes gracies per fer-nos ballar!!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.