Els gegants tampoc s’han volgut perdre la festa major de Sant Esteve

Els gegants de Sant Pere de Vilamajor a la festa major de Sant Esteve de Palautordera

I no podia ser que els gegants de Sant Pere de Vilamajor es perdessin una festa major. Aquest diumenge 2 d’agost s’han vestit i han fet camí cap al poble veí de Sant Esteve de Palautordera aprofitant que celebraven la seva festa major d’estiu. S’han trobat els gegants de Sant Esteve de Palautordera, Santa Susanna del Maresme, Santa Maria de Palautordera i Sant Pere de Vilamajor. Tot seguit, han fet una cercavila pels carrers i places al ritme de les gralles i tabals.

I que bé que ens ho hem passat! I que bé que ens han tractat! Gràcies!

Més fotos: aquí

Propera sortida de gegants: dissabte 15 d’agost de 2009 a Gualba! (tarda)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *