Corpus Christi 2013

En motiu de la festivitat de Corpus Christi la colla de geganters i grallers del carrer Viserta de Monistrol participarà dels actes que es realitzaran el proper diumenge dos de juny per celebrar aquesta antiga festa. Essent aquest el segon any que no es realitza la processó amb el Santíssim Sagrament pels carrers de la vila, a petició de la Parròquia i amb el suport de la colla de geganters es farà una alegre Passada pels carrers de Monistrol acabat l’Ofici Solemne de Corpus Christi. De bon matí es portaran els gegants Ramir i Constança a l’església parroquial on, des del presbiteri, oïran Missa i faran acatament al Santíssim durant la benedicció Eucarística que es farà durant la celebració religiosa que s’iniciarà a dos quarts de dotze del migdia. Acabat l’Ofici, entre un quart i dos d’una es donarà inici a la Passada dels gegants pels carrers de Sant Pere, Manresa i Julià Fuchs on es es finalitzarà l’acte. Esperem que hi assistiu i gaudiu tots d’una bona diada de Corpus!

Quant a Viserta

Els Gegants de Viserta foren estrenats l'any 1914 durant les festes de carrer que el veïnat de Viserta celebrava per la Capvuitada de Corpus Christi. La seva tradició, segons fonts orals, es recula a mitjans del segle XIX.
Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *