Carnaval. 30 de Gener

Carnaval_2016-01

Aquest 30 de Gener passat ( dissabte),  La Cleca va celebrar el carnestoltes amb 133 amics, rècord de participació dels últims anys. El tema d’aquest any va ser ciència-ficció. La vetllada va començar amb l’arribada de Darth Vader d’una galàxia molt, molt llunyana que va llegir el discurs del carnestoltes:

 

Wellcome everybody

Willkomen

Bem-vindo

Bienvenue

Huanying

Benvenuto

Benvinguts a tots!  Perdonéu, però vaig d’una galàxia molt molt llunyana…. El traductor universal s’ha espatllat i  com que de  vegades aixó del català tampoc ajuda. (No entenc perquè set es 7 i setze es 16 i no 17, per no parlar de la “e” neutra que es pronuncia com una “a”. Quin embolic!)

Carnaval_2016-03

 

Però veníem aquí a fer una altra cosa, com ja he dit abans des d’una galàxia molt llunyana…i és que quan hem preguntat on es feia el millor carnestoltes ens van dir que com a Bràfim enlloc! De fet diuen que ho celebren una setmana abans perquè d’una altra manera, fent-ho el mateix dia, ningú hi aniria als altres …

Visca Bràfim!!!!

Visca el carnestoltes!!!

El menú va consistir en braç de patata i tonyina de primer seguit de llom amb salsa de poma i com postre pasta de full amb nata i maduixes.

 

Carnaval_2016-02

Acabat el sopar va començar el concurs de disfresses en el qual aquest any va haver-hi molts grups disfressats com els increïbles; Bola de Drac; Frozen, etc. Els premiats van ser:

Més petit: Max-Increïble

Carnaval_2016-05

Millors infantils: Hugo-Darth Vader

Carnaval_2016-06

Ian-Goku

Carnaval_2016-07

 

Adults: Xavi-Pantoja

Carnaval_2016-08


Grups: Cine mut

Carnaval_2016-09

Família Adams

Carnaval_2016-10

Gens més que dir a part de Visca el carnestoltes i fins a l’any que ve.

 

Carnaval_2016-11

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *