En Teo i la Quima

La Colla Gegantera del Sagrat Cor de Tarragona té en marxa un projecte de micromecenatge, a través de la pàgina Verkami,  per publicar un conte explicant la història dels seus gegants, en Teo i la Quima.

http://http://www.verkami.com/projects/15082-conte-en-teo-i-la-quima

El verkami_Teo_i_Quimaseu objectiu és arribar als 3.000 €, i tenen 40 dies per aconseguir-ho. Els diners recaptats serviran per finançar part dels costos d’edició, il·lustració i impressió per poder dur a terme un projecte d’alta qualitat. Tots els mecenes us oferiran recompenses en proporció a la vostra col·laboració: el conte, motxilles, vanos, gorres, retallables dels gegants i invitacions a la presentació del conte!

També els podeu ajudar fent difusió del projecte Verkami, explicant-ho a amics i familiars, compartint l’enllaç a les xarxes socials.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *