Diumenge ballarem al so del grup FOLKSEROLA

Concurs balls

Aquí trobareu el programa

FOLKSEROLA

Diumenge, dia 5 de juny al matí, a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm (Barcelona), el món geganter ballarà com no ho ha fet mai. En el marc del I Concurs nacional de balls de gegants, gegants i geganters ballaran, uns al so dels seus músics i els altres, al so del grup Folkserola, un quintet que proposa un espectacle de música tradicional amb instruments acústics i veus de muntanya. Disposen d’un repertori basat en la tradició de la festa popular de principis del segle XX, i oferiran un espectacle de ball de plaça on els balladors i balladores són els principals protagonistes.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *