Quan tornem a les places, la trobada no realitzada

febrer 21, 2021 in Navarcles, Noticies

El diumenge 21 de febrer de 2021 teníem programat celebrar la 39a trobada de gegants de Navarcles.

Quan es va decidir la data, les previsions sanitàries no eren massa optimistes. I així va ser, en arribar la data marcada al calendari, la situació de la pandèmia de la COVID-19, malgrat haver millorat una mica, no permetia plantejar-se la sortida dels gegants, i molt menys la celebració d’una trobada.

Malgrat tot, la colla no perd les ganes ni l’esperit, i qualsevol ocasió es bona per assajar i practicar per tal que, quan finalment la situació sanitària permeti tornar, tots estiguem en plena forma, i no es noti aquesta “parada” d’un any provocada per un “bitxu” microscòpic que ha fet que els nostres gegants, així com moltes altres entitats culturals, estiguem sense activitat.

Us deixem amb aquest petit vídeo per tal de deixar constància que, tot i no poder sortir a ballar i tocar, la nostra colla de geganters i grallers de Navarcles ens mantenim en plena forma per quan tornem a les places.