Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Trobada Gegantera de Ponts

El dia 11 de Setembre la Colla Gegantera es va desplaçar fins a Ponts per a participar en la trobada de gegants que té lloc per la Festa Major. Coincidia amb el dia 11 de Setembre, i curiosament, sense que les colles s’ho haguessin dit, tots els gegants portaven estelades i algun la senyera.

La sortida va ser força animada i ben organitzada, amb tres parades reconstituients en l’aspecte hídric, i una en l’aspecte més sòlid (assortit de coques de sucre, xocolata, crema…).

Vàrem ser ben rebuts i ben tractats, sopar inclòs. Feli¡citem a la Colla de Ponts per la festa i esprem poder tornar-nos a veure un altre any.

Festa Major de Menàrguens

El dia 5 de setembre el Tonet i la Bepeta, juntament amb la Cucafera, i els grallers de la Colla Gegantera varen anar a Menàrguens per a celebrar la Festa Major.

Els gegants ja coneixen el poble per la Festa Major, i la rebuda va ser excel·lent, però tot i així l’èxit se l’endugué la Cucafera, que va comptar amb oberbooking de nens i nenes de Menàrguens que volien participar de les seves malifetes.

Els membres de la Colla Gegantera estan contents quan en un poble són rebuts com a Menàrgunes, amb complicitat i ganes de festa.

Corpus a Balaguer

Tot i que el Tonet i la Bepeta varen anar al matí a Camarasa, el pageset i la pageseta varen participar a la tradicional processó de Corpus, encapçalant-la i passant per les treballades catifes de flors del carrer Miracle i Plaça Mercadal.

Llàstima que la gespa no hi fos present, la pluja nocturna no va permetre segar-la.

Els gegants de Balaguer continuen col·laborant en totes aquelles iniciatives en les que la seva participació pot aportar alguna cosa positiva.

Trobada de Camarasa

El dia 6 de juny va tenir lloc la trobada gegantera de Camarasa, amb l’amenaça de pluja planant sobre l’acte, fins i tot a mig recorregut va caldre tapar els gegants.

Però això no va desanimar ningú dels presents, i menys als de Camarasa que tenien ganes de fer la trobada que havien preparat durant molt temps.

La ballada final va ser a la pista esportiva del costat del pavelló, espai que els gegants varen omplir totalment.

Festa Major de Lleida

El dia 9 de maig, Lleida celebra la trobada gegantera de la Festa Major, amb una participació massiva de les colles de Ponent. Balaguer hi va tornar a ser present, i va ajudar a animar la festa.

Ja és una sortida clàssica, amb el seu recorregut, les ballades a la Plaça de Sant Joan, i vistes a l’espectacular ermita del turonet.

La Colla Gegantera amb Balaguer decideix

El dia 25 d’abril va tenir lloc la consulta impulsada per la plataforma Balaguer decideix sobre la independència de Catalunya. La consulta va ser un èxit, i va comptar amb el suport de la Colla Gegantera de Balaguer.

El dia 24 d’abril, el Tonet i la Bepeta varen fer un cercavila per la Plaça del Mercadal, era dissabte i mercat. Un cop feta la passejadeta de rigor, es varen dirigir a les urnes del Balaguer decideix per a dipositar el seu vot anticipat.

No varen dir quin havia estat el sentit del vot, tot i que hi especulacions sobre el tema, però no podien no participar en una iniciativa que dóna la paraula al poble.

Trobada Gegantera de Seròs

El dia 11 d’abril va tenir lloc la sortida de Seròs. És un poble on ja hem anat més d’una vegada, amb molt ambient i gent durant la sortida, que coincideix amb la Fest Major.

Aquesta any la trobada ha estat a l’alçada de les anteriors i les colles es varen mostrar molt animades.

El sopar és un dels més ràpids que es recorden, jugava el Barça amb un equip que va de blanc i tanca les temporades també en blanc.

Fira de Santa Llúcia a Balaguer

5 de desembre

Cloenda de l’exposició BALAGUER EN FESTES

20 de novembre

Sortida a la Viella (Vall d’Aran) i Pont de Suert (Alta Ribagorça)

La Colla Gegantera de Balaguer ha estat convidada a la trobada d’agermanament occitano-català que tinguè lloc a Viella i Pont de Suert els dies 14 i 15 de novembre.