Sortida a Elvas

Els dies 26, 27 i 28 d’agost la colla es va desplaçar fins a la localitat portuguesa d’Elvas per participar al 34 Aplec Internacional organitzat per Adifolk. Durant els tres dies vam participar a diverses activitats amb gran participació de públic.

A la recepció i benvinguda als grups participants vam fer entrega al senyor José Antonio Rondão Almeida (presidente de la cámara municipal d’Elvas) d’uns presents en representació de l’Ajuntament de Sant Boi Francisco Javier Nicolas (regidor), per l’Agrupació Santi Riva (membre de la directiva) i Diego López (Vocal territorial del Baix Llobregat) i en representació de la colla Pere Lorente (Cap de colla) i Diego López Carrascal.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de general i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *