Sortida a la 27a trobada de Sant Vicenç de Castellet

juliol 9, 2021 in Sortides

Aquest mes de juliol, malgrat que les darreres xifres del nostre “estimat bitxu” no són massa positives, la nostra colla realitzarà la seva segona sortida fora del poble.

El diumenge 11 de juliol els nostres estimats gegants podran tornar a passejar i ballar per carrers i places, visitant als nostres companys de Sant Vicenç de Castellet, que celebren la seva 27a trobada de gegants.

Els horaris previstos són:
. 9:00 hores, plantada a la plaça de l’Ajuntament
. 9:30 hores, esmorzar
. 11:00 hores, ballada a la plaça de l’Ajuntament
. 12:00 hores, ballada a la plaça de l’Ateneu (plaça Clavé)

Les colles que participen en aquesta trobada són:
. Balsareny
. Navarcles
. Sallent
. Sant Vicenç de Castellet

Us animem a participar amb la nostra colla.

Sortida a la 33a trobada de Sant Feliu Sasserra

juny 4, 2021 in Sortides

Per fi!! Per fi arriba la primera sortida fora del nostre poble amb tota la colla des de que va començar la maleïda pandèmia del “bitxu”. I és que desde la darrera sortida que vam fer a Sant Fruitós de Bages, el 23 de febrer del 2020. han passat gairebé 17 mesos en que no hem pogut fer cap sortida fora de Navarcles amb la colla.

I on anem, us demanareu? Quina colla s’ha decidit a muntar una trobada de gegants, ara que les xifres semblen apuntar a una nova normalitat? Doncs la primera sortida d’aquest 2021 és a la nostra comarca del Bages, i concretament a la població de Sant Feliu Sasserra, que és una de les nostres clàssiques sortides d’inicis de juny. Aquest any celebre la seva 33a trobada el dissabte 12 de juny.

Els horaris previstos són:
. 18:00 hores, plantada de gegants a la plaça de l’església
. 19:00 hores, inici del cercavila
. 20:30 hores, sopar de germanor

Si no hi ha canvis de darrera hora, i degut a les circumstàncies, en aquesta edició de la trobada de Sant Feliu Sasserra només participaran la nostra colla i l’amfitriona.

Com anuncien al cartell promocional, serà una trobada limitada per la pandèmia, però amb la mateixa emoció. Us hi esperem en el tret d’inici de la campanya 2021.

Actuació a l’obra “Els gegants petits”

febrer 25, 2021 in Navarcles, Noticies

El dissabte 27 de febrer, a les 12 del migdia, al auditori Agustí Soler de Navarcles, la nostra colla participarà en l’obra “Els petits gegants”, pensada per un públic familiar.

L’obra tracta amb humor un humà convertit en un gegant rígid inexpressiu, explorant els seus límits: que passa quan volen abraçar a algú, donar un petó, fer-li un regal…

Degut a les limitacions de la COVID-19 es restringeix la participació de la colla, però malgrat tot serà una bona oportunitat per veure la primera actuació dels nostres gegants amb públic aquest 2021.

Podeu adquirir les vostres entrades a través del següent enllaç: entrades_gegants_petits

Us hi esperem.

Quan tornem a les places, la trobada no realitzada

febrer 21, 2021 in Navarcles, Noticies

El diumenge 21 de febrer de 2021 teníem programat celebrar la 39a trobada de gegants de Navarcles.

Quan es va decidir la data, les previsions sanitàries no eren massa optimistes. I així va ser, en arribar la data marcada al calendari, la situació de la pandèmia de la COVID-19, malgrat haver millorat una mica, no permetia plantejar-se la sortida dels gegants, i molt menys la celebració d’una trobada.

Malgrat tot, la colla no perd les ganes ni l’esperit, i qualsevol ocasió es bona per assajar i practicar per tal que, quan finalment la situació sanitària permeti tornar, tots estiguem en plena forma, i no es noti aquesta “parada” d’un any provocada per un “bitxu” microscòpic que ha fet que els nostres gegants, així com moltes altres entitats culturals, estiguem sense activitat.

Us deixem amb aquest petit vídeo per tal de deixar constància que, tot i no poder sortir a ballar i tocar, la nostra colla de geganters i grallers de Navarcles ens mantenim en plena forma per quan tornem a les places.