Sortida a la 27a trobada de Vacarisses

maig 15, 2017 in Sortides

vacarisses2017Després d’uns anys sense visitar a la colla de Vacarisses, aquest 27 de maig tornarem a passejar pels seus carrers amb pujades, baixades i vaques i més vaques. A més, aquest any es dóna la circumstància que Vacarisses, juntament amb Ullastrell i Rellinars, organitzen l’11a Fira del Món Geganter, i de ben segur ens avançaran part de la seva programació per l’octubre.

Els horaris són:
. 17:00 h: Plantada a la plaça Joan Bayà.
. 18:00 h: Inici passejada pels carrers: Pl. Joan Bayà, C. Pau Casals, Crta Olesa, C. Calvari, Pl. de la Creu, C. Major, Pl. Major, C. del Pou, C. Lladern, Pl Església, C. Església, Pl. Major, C. Pau Casals i Pl. Joan Bayà.
. 19:30 h: Final passejada i entrega de presents a la plaça Joan Bayà.
. 21:00 h: Sopar de germanor.

Les colles que participaran a la trobada són:
. Balsareny
. Barcelona – Barceloneta
. Navarcles
. Sant Joan de Vilatorrada
. Tarragona – Serrallo
. Vallromanes
. Vilassar de Dalt
. Vacarisses