La Laieta embarassada??

Encara és aviat per saber del cert que va passar, després que el Drac de Sarrià desvelés l’afer amorós entre el Gervasi i la Laieta per les Festes de Sant Vicenç, afer que vàrem publicar a la pàgina web de la Colla Gegantera de Sarrià, el 14 de febrer.
Però el cert es que la parella va anar a la farmàcia de la Gemma a comprar un aparell per saber si s’havia quedat en estat.
La farmacèutica va assegurar que l’aparell que els hi donava era molt senzill d’interpretar, no hi hauria dubte, posaria positiu o negatiu, res de ratlletes o colors. També els hi va explicar que el resultat no era 100% fiable i que els recomanava demanar hora al ginecòleg.
La Laieta no es creia que podia estar embarassada, ja que encara que està en edat fèrtil, ja tenen al Blauet crescut… Quan va veure el resultat de la prova, li van vindre al cap els marejos, els turmells inflats i tots els compromisos que té per aquest any 2018 que no són pocs, aquest anys els Gegants de Sarrià tenen una agenda molt atapeïda!! Però a la contra, el cor li bategava d’emoció i mirava a la seva parella.
En Gervasi per altre banda, després de l’ensurt inicial en veure la cara de la Laieta , es preguntava què havia fet. Però llavors, la va agafar entre els seus braços i li va dir a cau d’orella: “que t’agradaria més? Nen o nena?”
Es van posar a riure, la situació es va relaxar i va créixer el amor entre ells. De seguida van posar-se en contacte amb el metge qui ha de confirmar l’estat de la geganta . En el cas positiu, tots podrem començar a imaginar com serà la propera criatura dels Gegants de Sarrià. Estarem neguitosos, esperant més noticies.
Us anirem informant.

Colla Gegantera de Sarrià
Farmàcia Gemma Hernàndez Miquel

Publicat dins de General | Envia un comentari

Trobada gegantera a “El Poble” 10 de març de 2018

 

Més galeries | Envia un comentari

CAÇATS EN LA INTIMITAT

On hi havia foc… encara queden brasses!!!!

Ens han arribat unes imatges de la mà del Lluís, l’Avi Llop, això no seria cap notícia ja que l’Avi LLop és el fotògraf de tots els esdeveniments del barri però… ell no és l’autor de les fotografies!!!! La nit de dissabte de les festes de Sant Vicenç, en Lluís va oblidar una de les seves càmeres dins de l’Ajuntament. Mentre ell i els sarrianencs gaudien de les Festes petites el Gervasi i la Laieta descansaven a l’Ajuntament. En Blauet, que ja té gairebé 17 anys, va demanar als seus pares Gervasi i Laieta per quedar-se a dormir a La Sarrianenca (la nova casa de la cultura popular i tradicional del Carrer Canet) després de gaudir del pregó itinerant del matí de dissabte. La parella de gegants van voler aprofitar aquella nit d’intimitat sense adonar-se que hi havia amb ells el Drac de Sarrià, que després del correfoc estava tan esgotat que havia demanat permís per dormir a la Seu del Districte.

Potser va ser la remor de la música que arribava des de la plaça del Consell de la Vila, potser els riures i crits alegres dels veïns de festa, potser la màgia de la nit de dissabte, potser el caliu de l’Ajuntament al ben mig de l’hivern o potser una mica de tot plegat el que va fer que s’encengués de nou l’espurna de la passió entre el Gervasi i la Laieta, després de 20 anys de matrimoni.

Aquells moments de passió van despertar al Cap Monterols del Drac de Sarrià. Mentre en Monterols observava a la parella va ensopegar amb la càmera de l’Avi Llop, no va poder estar-se’n d’immortalitzar el moment i compartir la notícia. Perquè no quedés cap dubte de qui era l’autor de les fotos es va fer un selfy, no fos cas que li prenguessin la primícia!!!

En Putxet i en Tibidabo, els altres caps del Drac, dormien i en Monterols no va voler molestar-los així que silenciosament va deixar la càmera allà on l’havia trobat amb l’esperança que l’avi Llop donés difusió al seu descobriment. Poc a poc en Monterols també es va tornar a dormir imaginant-se que era un gran “paparazzi”. A fora les veus de la gent s’allunyaven carrer Major avall, uns camí cap a casa, altres a seguir la festa a altres llocs. A dins de l’Ajuntament els petons i les carícies dels gegants van durar tota la nit mentre el Drac i la resta de gegants dormien.

No podem publicar totes les imatges ja que podrien ofendre les mirades més innocents i no tenim intenció d’escandalitzar a ningú però els geganters de Sarrià estem molt alegres i il·lusionats amb que l’amor de la Laieta i en Gervasi segueixi viu i qui sap… potser en uns mesos tinguem alguna nova primícia !!!

 

Publicat dins de General | Envia un comentari

Santa Eulàlia 2018

Més galeries | Envia un comentari

Ofrena a Sant Vicenç per la seva festa!!

Publicat dins de General | Envia un comentari

Festes de Sant Vicenç a Sarrià!!

Publicat dins de General | Envia un comentari

LA COLLA GEGANTERA DE SARRIÀ US DESITJA UNES BONES FESTES!!!!

Us desitjem molt bones festes i que passeu una bona entrada d’any!!!!

Publicat dins de General | Envia un comentari

Trobada Gegantera de la Festa Major de Sarrià 2017

XXIV Trobada de Gegants a Sarrià amb la companyia de la Colla Gegantera de Gràcia i la Colla Gegantera de L’Esquirol. Moltes gràcies!

DSC01719

Publicat dins de General | Envia un comentari

Cercavil·la de Festa Major!

Aqui tenim a les figures que van sortir al cercavil·la de la Festa Major de Sarrià 2017.

DSC01412

Publicat dins de General | Envia un comentari

Cercavil·la de Toc d’Inici!

Començem la festa amb el Cercavil·la de Toc d’Inici!

DSC01250

Publicat dins de General | Envia un comentari