Informació de la Colla

Som una colla de gent que ens encanta la cultura i la música tradicional catalana. Sempre estem a punt per anar a qualsevol indret del món mostrant la tradició gegantera tant arrelada al nostre país!

Vam començar els nostres inicis l’any 1993 i al 1995 ja estàvem inscrits al registre d’entitats. Durant més de 25 anys hem estat organitzant les Trobades geganteres a la Vila de Sarrià, per poder fer aquestes trobades primer anem a les trobades de les colles convidades, recorrent d’aquesta manera gran part dels pobles de Catalunya, alguns pobles de la Comunitat Valenciana, Galicia, Astúries, Illes Balears i d’Europa ( viles franceses, belgues i d’Àustria).

Vam començar amb en Gervasi i la Laieta, els gegants del Districte de Sarrià – Sant Gervasi, després del seu casament l’any 1997 va arribar el seu primer fill en Blauet del Centre Excursionista Els Blaus, a partir d’aquí la familia ha anat creixent… Va arribar el cap-gros Vicenç, el Trenot dels Ferrocarrils de la Generalitat, els gegants de dues cares (rèpica dels anomenats trenca-colls de l’any 1976), el Pitu del CP futbol Sarrià, el cap-gros Jordi Recassens de la Bambolina, La Joana del Movi (segona filla del Gervasi i la Laieta), el cap-gros Medinet dels Medins de Sarrià i  l’última incorporació a la família ha estat el primer gegant amb discapacitat intel·lectual de Catalunya en Normag de la Fundació Aspasim, a qui rebem amb gran alegria!

 

 

 

Contacte:

correu-e: gegants.sarria@gmail.com

Telèfons de contacte:  657 188 382 (per intercanvis i trobades) i 717 776 326 (per tot el que calgui)