Assajos coreografia

Assaig general introducció i Nocturn Blau (Manresa – Poble Nou, 14/03/2010)

Vídeo cedit per Amador Codina (Navarcles)

Darrer assaig abans de la trobada de vocalia de Poble Nou de Manresa amb gegants i música en directe.
Per primer cop s’assaja la introducció del ball, per ficar els gegants en la posició inicial, amb l’ajuda d’una punta per parella.
Colles participants de Castellbell i el Vilar, Manresa, Manresa – Poble Nou, Manresa – Xup, Moià, Monistrol de Montserrat – Viserta, Montmajor, Navarcles, Pont de Vilomara, Puig-reig, Sant Fruitós de Bages, Sant Vicenç de Castellet, Santpedor i Vilada.
Música interpretada pel Poble Nou de Manresa.

Assaig general Nocturn Blau (Sant Vicenç de Castellet, 11/07/2009)

Vídeo cedit per Amador Codina (Navarcles)

Assaig a les 18:27 hores, abans de començar la passejada de la trobada de vocalia de Sant Vicenç de Castellet. S’assaja a la plaça Onze de Setembre, de Sant Vicenç de Castellet.
Participen catorze parlles, de les colles de de Castellbell i el Vilar, Gironella, Manresa, Manresa – Poble Nou, Manresa – Xup, Moià, Montmajor, Navarcles, Pont de Vilomara, Santpedor, Sant Fruitós de Bages i Sant Vicenç de Castellet.
Música interpretada per les colles de Manresa – Poble Nou i Sant Vicenç de Castellet.

Assaig general Nocturn Blau (Sant Vicenç de Castellet, 05/07/2009)

Vídeo cedit per Amador Codina (Navarcles)

Darrer assaig abans de la trobada de vocalia de Sant Vicenç de Castellet. Es realitza el diumenge 5 de juliol amb gegants i música en directe. S’assaja a la plaça Onze de Setembre, de Sant Vicenç de Castellet. Participen una trentena de balladors, de les colles de de Artés, Castellbell i el Vilar, Manresa, Manresa – Poble Nou, Manresa – Xup, Moià, Navarcles, Pont de Vilomara, Sant Fruitós de Bages, Sant Vicenç de Castellet i Santpedor.
Música interpretada per les colles de Manresa – Poble Nou i Sant Vicenç de Castellet.

Assaig general Nocturn Blau (Poble Nou de Manresa, 07/06/2009)

Vídeo cedit per Amador Codina (Navarcles)

Tercer assaig general programat després de la estrena en Manresa. Es realitza el diumenge 7 de juny amb gegants. S’assaja en el Matadero, del Poble Nou de Manresa. Participen una trentena de balladors, de les colles de Artés, Castellbell i el Vilar, Gironella, Manresa – Poble Nou, Moià, Puig-Reig, Sant Fruitós de Bages, Sant Vicenç de Castellet i Santpedor

Assaig trobada Nocturn Blau (Navarcles, 08/02/2009)

Vídeo cedit per Amador Codina (Navarcles)

Assaig del ball de vocalia per poder-lo balla en la trobada de Navarcles, el 15/02/2009. En la coreografia participen les colles de Gironella, Navarcles, Poble Nou de Manresa, Puig-Reig i Sant Salvador de Guardiola. La música es interpretada per músics de Navarcles, Poble Nou de Manresa i Súria.

Assaig general Nocturn Blau (Sant Vicenç de Castellet, 30/01/2009)

Vídeo cedit per Josep M. (Moià)

Primer assaig general programat després de la estrena en Manresa. Es realitza en Cal Soler, de Sant Vicenç de Castellet. Participen una trentena de balladors, de les colles de Gironella, Moià, Monistrol de Montserrat – Viserta, Navarcles, Pont de Vilomara, Puig-Reig, Santpedor, Sant Salvador de Guardiola i Sant Vicenç de Castellet.

Assaig general Nocturn Blau (Manresa, 26/10/2008)

Vídeo cedit per Joan Vila (Navarcles)

Darrer assaig sense gegants a la carpa del Casino, en Manresa, abans de l’estrena a plaça, diumenge 26 d’octubre de 2008. Colles de Castellbell i el Vilar, Gironella, Manresa, Moià, Monistrol de Montserrat – Viserta, Montmajor, Navarcles, Navàs, Poble Nou, Pont de Vilomara, Sant Fruitós de Bages, Sant Salvador de Guardiola i Sant Vicenç de Castellet.

Assaig colles Nocturn Blau (Sant Vicenç de Castellet, 22/10/2008)

Vídeo cedit per Àngels Vendrell (Sant Vicenç de Castellet)

Assaig realitzat en el local de la colla de Sant Vicenç de Castellet, amb els balladors de la colla, i els monitors Amador Codina i Jaume Roca. El assaig es va fer els dies previs a l’estrena de Nocturn Blau.

Assaig general Nocturn Blau (Poble Nou de Manresa, 19/10/2008)

Vídeo cedit per Josep M. (Moià)

Segona  sessió per ensenyar a les colles la coreografia de Nocturn Blau, en el local de Poble Nou de Manresa. Es realitza l’assaig amb gegants.

Assaig general Nocturn Blau (Poble Nou de Manresa, 18/10/2008)

Vídeo cedit per Josep M. (Moià)

Primera  sessió per ensenyar a les colles la coreografia de Nocturn Blau, en el local de Poble Nou de Manresa. Els monitors Amador Codina, Jaume Roca, Txell Royuela i Valentí Serra mostren la darrera part de la coreografia als balladors de les 15 colles reunides.

Assajos coreografia

6 Comments

  1. Mac Cothran ha dit:

   Say, you got a nice article post.Really thank you! Really Great.

  2. Denis Bilotti ha dit:

   Thanks again for the blog.Much thanks again. Really Great.

  3. Taylor Koper ha dit:

   A big thank you for your blog article.Much thanks again. Great.

  4. Earle Figgs ha dit:

   Thank you ever so for you post.Really looking forward to read more.

  5. A big thank you for your post.Much thanks again. Great.

  6. Pok Milewski ha dit:

   I loved your blog.Much thanks again. Much obliged.

Leave a Reply

Assajos coreografia

0 Trackbacks