Una jornada intensa pels gegants de Casablanca

El dissabte 5 de març ha estat una jornada intensa per a la colla.

Comencem ben d’hora a la Ciutat de Tortosa en l’assemblea anual de l’ACGC en la qual es va escollir Santa Coloma de Gramanet com Ciutat Gegantera 2023 i on previament els nostres companys  havien fet la presentació  del programa d’actes de Sant Boi de llobregat 34ª Ciutat Gegantera.

Finalitzada l’assemblea ens vam desplaçar fins a  Santa Coloma de Queralt a la comarca de la Conca de Barberá per a participar en la primera trobada de gegantes organitzatda per la colla local. Diverses figures femenines de nostra colla acompanyaven la Blanca que estrenava vestruari.
Una jornada emotiva de retrobament amb companys i amics.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de general i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *