Darreres activitats

Els darrers caps de setmana els vam tenir força ocupats amb dues sortides molt especials, la XXIIIª Trobada Comarcal de Baix Llobregat a Cervelló i el 8é Aplec de Gegants i Cabets d’Ontinyent.

Els dies 22 i 23 d’octubre a la població Cervelló va tenir lugar la XXIIIª Trobada de Gegants del Baix Llobregat amb la participació de les colles de la Federació de Colles Geganteres del Baix Llobregat, com es habitual dissabte es va fer l’assaig amb figures al lloc del ball.

Diumenge 23 vam començar la jornada amb un esmorzar geganter i la estirada de corda, després la plantada dels gegants i posterior passejada fins al poliesportiu. Nosaltres vam participar portant els gegants de l’ACGC a més d’en Manuel, Blanca, Pitu. i Hestia

Tras els actes protocol·laris da nomenament dels gegants Cento i Rosita com a nous hereu i pubilla del Baix Llobregat començaren els balls, en primer lloc Pau i Alegria interpretaren el ball “Peuets” a continuació en Treball i na Cultura amb “el ball del aniversari” i  vam finalitzar amb “el ball del Baix” a carrec de les colles de Cervelló, Esplugues de Llob., Delta del Prat, Cornellá, Gavà, Pallejà, Ampa Mare de  Deu del Carme, Sant Joan Despí i Casablanca. La musica dels balls va ser interpretada pels grallers de la colla de Casablanca.

Diumenge 30 ens vam desplaçar fins a Ontinyent a la comunitat Valenciana, per participar del 8é Aplec de Gegants i Cabets amb els Gegants de l’ACGC. Una gran trobada amb els carrers plens de gent animant i gaudint de la festa. Els actes van finalitzar amb una mostra de balls a càrrec de les colles participants davant l’edifici de l’Ajuntament.

Una vegada recollides totes les figures les colles es van reunir per dinar, moment d’agermanament on no van faltar musica, ball i bon ambient.

Com sempre, podeu trobar més fotos i videos als nostres perfils de Facebook e Instagram

Aquesta entrada s'ha publicat dins de general i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *