Actes finals de Ciutat Gegantera 2022

El 23 d’abril diada de Sant Jordi tindran lloc els actes finals de Sant Boi 34ª Ciutat Gegantera.

Començarem en la Rambla Rafael Casanova a les 10:30 h. amb una xerrada sobre el fet geganter a càrrec d’Isabel Herrero Belda, Lluís Ardèvol i Julià, Bernat Xavier Muixench i Maspons i moderat per Miquel Murga Torres.

Des de Plaça Catalunya fins plaça de l’Ajuntament a les 18:00h Gran cercavila de cloenda de la XXXIV Ciutat Gegantera – Sant Boi de Llobregat. aquesta será l’ultima activitat dels gegants de l’ACGC a Sant Boi, d’aquí marxaran a l’espera del seu traspàs a la colla gegantera de Santa Coloma de Gramanet propera Ciutat Gegantera

Aquesta entrada s'ha publicat dins de general i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *