Ja tenim aquí la 42a trobada de gegants de Navarcles

febrer 11, 2024 in Navarcles

En motiu de la Festa Major d’hivern en honor al nostre patró Sant Valentí, celebrem la trobada de gegants anual. Aquest any organitzem la 42a trobada de gegants, que es celebra diumenge 18 de febrer al matí, coincidint amb la ressaca del carnaval de Navarcles.

L’original cartell d’aquest any és un muntatge fet amb els dibuixos de les nenes i nens que van participar en el concurs de dibuix geganter, i que tindran un reconeixement al final de la trobada.

Els horaris i espais previstos són:

. A partir de les 9:30 les colles convidades arriben a l’escola verda. Totes les colles planten els seus gegants a la pista polideportiva.

. A les 11:30 aproximadament comença el cercavila pels carrers del poble. Aquest any variem el recorregut, passant pel carrer Badalona, carrer Sant Bartomeu fins la Font Vella. Recorrerà el passeig de les Fonts fins la Creueta, i entrarà al poble vell pels carrer Doctor Robert, Ample, i finalment baixa per carrer Catalunya fins acabar a la plaça de l’Ajuntament.

. A les 12:45 aproximadament arribaran les colles a la plaça. Tindrem una mostra de balls de gegants d’una selecció de les colles participants i a continuació ball dels gegants de Navarcles. Es donarà per acabada la trobada amb una ballada conjunta de tots els gegants participants.

En total participaran en aquesta edició de la trobada de gegants 10 colles, que porten 22 gegants, 14 gegantons i més de 300 geganters i músics.

El detall de les colles participants s’anirà revelant durant els dies previs a la trobada.

Us esperem a totes i tots, menuts i grans, a la festa de gegants per excel·lència del nostre poble.