Pessebre Vivent

L’any 1999 l’Entitat Esbart Dansaire va voler iniciar el Pessebre Vivent a Santa Susanna, convertint-lo en un dels actes més importants de les Festes Nadalenques de la nostra vila.

Iniciant-se amb un pròleg i seguint fins l’actualitat, ja té més de 15 edicions al seu darrera. A cada edició sempre anem millorant, afegint, treient, canviant… petites cosetes que fa que sigui un referent no només a la nostra vila, sinó a tot l’Alt Maresme.

Tot i que cada any anem progressant, el passat dimecres 28 de maig del 2014 va caure un llamp a la Torre de Can Ratés, provocant un curtcircuit i, posteriorment, un incendi a la petita sala on es guardava TOT: l’atrezzo, els vestits, els decorats… Però les flames no ens van aturar i de seguida vam rebre donacions de roba, atrezzo i, fins i tot, ajudes econòmiques! Així que la coordinació del Pessebre Vivent es va organitzar i, demanant tota l’ajuda possible, va començar a cosir quasi 200 vestits, va restaurar l’atrezzo que es va poder salvar del foc, va crear nous decorats, va fer canvis al recorregut… i tot això en un temps rècord: del setembre al desembre del mateix 2014! La última edició va superar totes les expectatives pensades tan pels mateixos coordinadors, organitzadors o col·laboradors com pels mateixos visitants!

Si vols més informació sobre la última edició, clica aquí.

I si el que busques són les edicions anteriors, clica aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.