32a. Trobada de Gegants de Navàs

abril 5, 2013 in Activitats

Amb l’arribada de la Fira de Primavera de Navàs, també arriba una nova edició de la trobada gegantera de la localitat, una de les més tradicionals de la nostra vocalia, doncs ja fa més de 30 anys que se celebra ininterrompudament.

Si l’any passat parlàvem de la restauració dels Gegants Pubills Jordi i Montserrat (que el 2016 arribaran als 50 anys),  la Trobada d’enguany, servirà per presentar en societat un nou capgròs que la colla ha adquirit pels més menuts de l’entitat.  A part d’això, la programació arriba sense masses novetats respecte els últims anys.

 • 09:30h – Plantada de Gegants a la plaça de l’Ajuntament
 • 11:30h – Passejada de Gegants pels carrers del nucli i recinte firal
 • 13:00h – Ballada de colles geganteres i entrega de records a la carretera de Viver

Hi participaran les colles de:

 • Ametlla de Merola
 • Gironella
 • Prats de Lluçanès
 • Puig-reig
 • Sabadell – Barri de Gràcia
 • Sant Martí Sarroca
 • Sant Pol de Mar
 • Vic – Carrer de la Riera
 • Navàs