25 anys dels gegants de l’Ametlla de Merola

agost 27, 2015 in Activitats

El Mateu i la Maria de Merola estan de celebració. Enguany els gegants de l’Ametlla de Merola fan 25 anys i és per això que es mereixen una gran festa. Els geganters de l’ametlla porten molt de temps preparant aquest esdeveniment, on ja fa dies que parlen de que hi haurà algunes sorpreses. La primera la vam poder veure a través del Facebook, on es pot escoltar la cançó dels 25 anys dels gegants. Dissabte a la tarda veurem quines sorpreses han preparat.

Enguany, per fer rodona la festa, es destaca la mostra de balls de que tindrà lloc al migdia abans del dinar geganter, i que serà tocada per una cobla en directe. També destacar que només han convidat a les quatre colles amigues, per fer una celebració mes especial.

Els horaris són els següents:

 • 12.00: Mostra de Balls
 • 14.00: Dinar Geganter
 • 17.00: Inauguració exposició “Gegants de Paper”
 • 17.30: Espectacle Infantil, a càrrec de Noe Ribas amb l’espectacle “A ritme de gegants”
 • 18.00: Plantada a la plaça de l’església
 • 19.00: Cercavila
 • 21.00: Sopar Geganter
 • 23.00: Fi de festa amb Zaping i DJ Genís de Massadella

Colles participants:

 • Andorra la vella
 • Navàs
 • Sant Pol de Mar
 • Santa Maria d’Oló
 • L’Ametlla de Merola

 

Us esperem a l’Ametlla per celebrar tots junts els 25 anys dels gegants Mateu i Maria de Merola!