La Laieta embarassada??

Encara és aviat per saber del cert que va passar, després que el Drac de Sarrià desvelés l’afer amorós entre el Gervasi i la Laieta per les Festes de Sant Vicenç, afer que vàrem publicar a la pàgina web de la Colla Gegantera de Sarrià, el 14 de febrer.
Però el cert es que la parella va anar a la farmàcia de la Gemma a comprar un aparell per saber si s’havia quedat en estat.
La farmacèutica va assegurar que l’aparell que els hi donava era molt senzill d’interpretar, no hi hauria dubte, posaria positiu o negatiu, res de ratlletes o colors. També els hi va explicar que el resultat no era 100% fiable i que els recomanava demanar hora al ginecòleg.
La Laieta no es creia que podia estar embarassada, ja que encara que està en edat fèrtil, ja tenen al Blauet crescut… Quan va veure el resultat de la prova, li van vindre al cap els marejos, els turmells inflats i tots els compromisos que té per aquest any 2018 que no són pocs, aquest anys els Gegants de Sarrià tenen una agenda molt atapeïda!! Però a la contra, el cor li bategava d’emoció i mirava a la seva parella.
En Gervasi per altre banda, després de l’ensurt inicial en veure la cara de la Laieta , es preguntava què havia fet. Però llavors, la va agafar entre els seus braços i li va dir a cau d’orella: “que t’agradaria més? Nen o nena?”
Es van posar a riure, la situació es va relaxar i va créixer el amor entre ells. De seguida van posar-se en contacte amb el metge qui ha de confirmar l’estat de la geganta . En el cas positiu, tots podrem començar a imaginar com serà la propera criatura dels Gegants de Sarrià. Estarem neguitosos, esperant més noticies.
Us anirem informant.

Colla Gegantera de Sarrià
Farmàcia Gemma Hernàndez Miquel

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *