Trobada Gegantera a Les Fonts

El diumenge 14 de maig, vam participar a la Trobada Gegantera de Les Fonts. Un jove membre de la colla amfitriona, en Joan va organitzar aquesta trobada en el marc del seu treball de recerca. Va aconseguir reunir 15 colles d’arreu de Catalunya per celebrar els 15 anys dels gegants nous de les Fonts!

Enhorabona Joan per aquesta super festa que vas organitzar!!

Nosaltres vam participar amb els Gegants Nous, en Ramonet i l’Estefania, i amb l’estrena d’un nou graller de la nostra colla! Es el Miquel, un jove geganter que a la seva curta edat, ja te bufera per fer sonar la gralla i el flabiol!!

Als lluïments finals, vam ballar l’estapera amb els gegants al so dels Grallers de Vacarisses. Moltes gracies per fer-nos ballar!!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

36a Trobada de Gegants de Masquefa

Dissabte 13 de maig vam participar a la Trobada de Gegants de Masquefa emmarcada a la Festa Major petita de Sant Isidre. A la poca estona d’arribar, ens va interrompre la pluja, fet que va fer canviar tot el programa de la festa de gegants. Vam fer una mostra de balls de gegants intercalada amb la trobada de ball de bastons a cobert, que va acabar en un cercavila fins al local dels geganters de Masquefa.

Allà va tornar a ploure, fet que va fer que haguéssim de córrer per guardar els gegants i s’hagués de cancel·lar el sopar de germanor amb totes les colles. Moltes gracies als Gegants de Masquefa per la vostra rebuda, tot i els contratemps amb la pluja! En aquesta ocasió, la nostra colla va tornar a tenir l’acompanyament musical del grup de Gralles de Viladecavalls.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Festa de la Santa Creu i l’Arbre de Maig

El diumenge 7 de maig, va començar la festa a dos quarts d’onze del matí just al costat de la parròquia de la Sagrada Família de ca n’Aurell, amb els lluïments de les colles convidades. Per la nostra part, el nostre primer ball va ser el tradicional Vals Jota, ballat pels Gegants Nous i pel Tranki i la Montllorina. El nostre segon lluïment va ser el Valset Valencià, ballat pels Gegants Nous, Estefania i Ramonet. També vam participar en el Ball de la Tereseta, ballant amb el Tranki, la Montllorina i el gegantó de l’Antoni Messeguer.

Enguany, per celebrar el 75è aniversari de l’Agrupació Folklòrica Amunt i Crits, van tornar a homenatjar a tots aquells padrins que ho han sigut al llarg de la festa. Des de geganters vam tenir la sort d’estar representats en aquest homenatge per quatre membres de la nostra entitat que han estat padrins al llarg dels anys: la Dèbora Sales, l’Aniol Galí, l’Antònia Ferrer i l’Antoni Messeguer.

En finalitzar la festa al carrer, vam realitzar el Ball de la Catxutxa dintre de l’església. En aquesta festa vam comptar amb l’acompanyament musical dels Ministrils del Raval.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Fira Modernista 2023

El cap de setmana del 6 i 7 de maig es va celebrar la Fira Modernista, enguany dedicada a la dansa. Dissabte a primera hora vam muntar la nostra paradeta al Raval de Montserrat, en la qual vam tenir plantats als gegantons modernistes, en Magí i na Roseta, els gegantons de l’Antoni Messeguer, la Carmeta de TV20 i el Tranki, tots ells engalanats per l’ocasió amb els seus vestits modernistes.

Vam estar tot el dia a la paradeta i a primera hora de la tarda vam realitzar una cercavila pel centre de la ciutat, acompanyats per les Gralles de Viladecavalls. Vam recollir a última hora de la tarda, per descansar per l’endemà! Diumenge a primera hora tornàvem a ser presents, tot i la pluja, fins a primera hora del migdia, finalitzant així la nostra participació en la fira d’enguany.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Sant Jordi

Enguany per Sant Jordi, vam estar presents durant tot el dia al Raval de Montserrat amb la nostra paradeta. Els Gegants Vells i Nous van estar plantats davant l’Ajuntament, sota l’atenta mirada del gegantó l’Antoni Messeguer i el Tranki.

A les 17 h, vam fer uns balls de lluïment i el públic assistent va tenir l’oportunitat de portar un gegant!!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Martorell

Dissabte 22 d’abril vam ballar pels carrers de Martorell, amb motiu de la III Trobada de Gegants i Capgrossos. La trobada va iniciar amb la Plantada al Passeig Quarter, a tocar del pont del diable. Vam participar juntament amb altres colles vingudes d’arreu. A les 18.30 va començar la cercavila, en la qual vam poder tenir d’acompanyament musical a les Gralles de Viladecavalls. A les 19.30, en arribar a la plaça de la Vila, vam fer una Estapera com a ball de lluïment i per acabar un ball conjunt amb totes les colles participants.

Vam poder sopar conjuntament amb la resta de colles i fins i tot vam poder participar en el sorteig d’un pernil! Qui s’aproximés al pes real del pernil, se l’enduia. Nosaltres, però, no vam tenir sort!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Culturassa 2023

Ahir vam passar una jornada plena de cultura popular a la plaça Lluís Companys amb la resta de colles de la ciutat!

De bon matí vam participar en la cercavila que es va celebrar des de l’ermita de Can Boada fins a la plaça Lluís companys. Un cop allà, vam tenir la nostra paradeta fins a la tarda, quan vam fer el nostre lluïment.

Enguany vam prendre part de la Festa amb els Gegants Vells, Gegants Nous, el gegantó de l’Antoni Messeguer, el Tranki i la Montllorina i un parell de capgrossos.

Gràcies a tots aquells que vau passar per la nostra paradeta i al Drac de Terrassa i a la resta de grallers que ens vau donar un cop de mà als nostres lluïments.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Assaig de Festa Major al carrer

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Robesa

“Ets dels que somies en tenir sempre en ROBESA a casa? Doncs per Festa Major el Gegant Vell pot ser un membre més de la teva família. I no caldrà que facis espai”

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Festa Major de Terrassa 2019

https://www.terrassa.cat/festamajor

Publicat dins de General | Deixa un comentari