Festa de la Santa Cruz de Canjáyar

El passat diumenge dia 25 d’abril vam participar a la festa de la Santa Cruz de Canjáyar, organitzada per la Asociación Cultural Andaluza Amigos de la Santa Cruz de Canjáyar.

La festa va tenir lloc de bon matí a l’interior del conjunt de les Esglésies de Sant Pere. Allà diferents grups van oferir una mostra de balls d’esbart, sardanes, percussió i balls d’imatgeria. Els grups assistents van ser l’Esbart Egarenc, Amunt i Crits, Drac i Bruixes de Can Boada, la Pàjara de Terrassa i el Grup de Geganters de Terrassa. Com a fet anecdòtic, el Ramonet, l’Estefania, el Tranqui i el Patufet van entrar dins la rotllana mentre es ballava una sardana col·lectiva i es van engrescar a imitar els passos dels balladors…a la seva manera.

Cap al migdia els trabucaires es van afegir al conjunt de grups i autoritats  i tots junts vam enfilar el carrer major de Sant Pere fent cercavila fins al restaurant Imperial.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.