Assaig coreografia en Sant Vicenç de Castellet

febrer 2, 2009 in Assajos

Tal como estava programat, el divendres 30 de gener, a les 21:30 hores, en Sant Vicenç de Castellet, es va fer l’assaig general de la coreografia de Nocturn Blau, el ball de vocalia Bages Berguedà.

La participació va ser molt bona, superant la trentena de balladors. Les colles que hi van participar foren Gironella, Moià, Monistrol de Montserrat – Viserta, Navarcles, Pont de Vilomara, Puig-Reig, Santpedor, Sant Fruitós de Bages, Sant Salvador de Guardiola, Sant Vicenç de Castellet i Súria. Els monitors que varen assistir foren Amador Codina, Jaume Roca, Txell Royuela i Valentí Serra.

Després de solucionar uns petits problemes amb l’equip de música, es va assajar diverses vegades el ball, recordant la coreografia per uns, i aprenent-la de bon començament per altres. Com sempre, el ambient va ser molt bo i distés entre els participants. Trobareu més fotografies i vídeos en el grup del facebook Vocalia Bages Berguedà.

El darrer divendres de març es tornarà a realitzar un nou assaig general de la coreografia, i properament també es programarà un assaig general de música.

La propera població on es ballarà Nocturn Blau serà Navarcles, el 15 de febrer, dins els actes de la seva XXVII trobada de gegants.