Regió 7 (31/08/11): La Bauma dels Encantats celebra aquest dissabte el Tomb Encantat

agost 31, 2011 in Activitats

DANI PERONA | BERGA

La Bauma dels Encantats celeb

rarà aquest dissabte una nova edició del Tomb Encantat per Berga. Una cercavila que començarà a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça Viladomat i recorrerà un total de vint-i-cinc bars, que oferiran beguda i menjar als participants que s’afegeixin a la rua.
Gerard Alsina, un dels membres de la Bauma dels Encantats, ha explicat que, pel que fa a la cercavila pels carrers i places de la ciutat, no hi ha novetats destacades. Enguany es faran 25 parades, algunes més que altres anys. Segons Alsina, a la parada que es farà davant de l’Hospital Sant Bernabé es farà l’aperitiu, abans del sopar que els veïns de la plaça de Sant Pere oferiran després d’unes quantes parades més, als voltants de les 9 del vespre.
Els gegants de la Bauma, el Penina i la Gosol

ana, encapçalaran la comitiva, i aniran acompanyats de la Xaranga dels Encantats i una xaranga convidada que posaran la part musical a la cercavila. Com a novetat d’enguany, es tindrà la presència de la colla gegantera i els grallers de Parets del Vallès, que es preveu, segons Alsina, que portin a la ciutat una cinquantena de persones d’aquesta localitat que participaran en aquesta activitat.
L’any vinent els gegants de la Bauma celebren el vint-i-cinquè aniversari, i s’espera poder-ho celebrar d’alguna manera especial.