Arriba la 6a Fira del Món Geganter 2012

octubre 17, 2012 in Activitats, Notícies

Text: Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya

El proper cap de setmana, 20 i 21 d’octubre, la vila de Sant Feliu de Llobregat esdevindrà una nova edició de la Fira del Món Geganter: Xerrades i debats, tallers i formació, jocs i tallers infantils, concerts, mostres de balls… en general, un espai on poder fomentar la participació i que sigui valoritzada com un espai de trobada pel coneixement, la formació i la divulgació del món geganter.A continuació, podeu veure el llistat de participants a la fira:

  • Expositors: AnimART, Artesania en Cuiro-OEA, Taller Dolors Sans, Figura’t miniatures festives, Gegants de Catalunya-NAONO, IAKARÉ, KINKPACK, La Closka, l’Esfera, REPUNT, Taller Sarandaca, Taller Ventura-Hosta, Taller Toni Mujal, Tradillibreria, Vestuari Tradicional Català, Vilatana, Xixo luthier, Venivinilvinci, Coordinadora de geganters de Barcelona, Coordinadora de Geganters del Maresme, Vocalia Bages-Berguedà, Masquefa-Ciutat Gegantera 2012 i Calella-Ciutat Gegantera 2013.
  • Colles participants: Sant Feliu de Llobregat – ACF, Sant Climent de Llobregat, Cervelló, Montblanc, l’Arboç, Poble Nou (Manresa), Barceloneta (BCN), Sagrada Família (BCN), Aigüestoses (Sant Andreu de la Barca), Caldes d’Estrac, Infercel (Montornès del Vallès), Sant Andreu de Llavaneres, Puigcerdà, La Llàntia de Mataró, Xamarca de Mataró, Palafolls, El Pont de Vilomara, Sant Cugat del Vallès, Corbera de Llobregat, La Unió (Tarragona), Sant Joan Despí, La Llacuna, Gegant Cuiner d’Hospitalet de Llobregat i Masquefa (Ciutat Gegantera 2012).
  • Mostra de músics: Grallers dels Gegants d’Iluro de Mataró, Grallers dels Gegants de la Llacuna, Grallers de Sant Boi de Llobregat, Grallers dels Geganters de Manresa i Grallers dels Gegants de la Roca del Vallès (Titotà).
  • Xerrades:
    • Moviment integrador: Pedro Curado, Josep Serres i Gustavo Mansilla.
    • Publicacions Gegants: Ricard Vinyets (Revista GEGANTS), Nicolàs Alonso (El Món Geganter) i Xavier Navarro (Maresme Gegant).
    • Fal•lera pels Gegants: Joan-Miquel Merino, Lluís Ardèvol, Josep Maria Ubiergo i Carlos Morillo.

Us recordem que trobareu tota la informació detallada al següent enllaç:

http://www.gegants.cat/activitats/fira-del-mon-geganter/

Per cloure, només ens queda convidar-vos una vegada més a participar en la fira i gaudir de tot el seguit d’actes que s’han preparat.