La Bauma dels Encantats renova junta després de 8 anys (Regió 7 – 07/01/2013)

gener 7, 2013 in Activitats, Notícies, Premsa

Text: Dani Perona          Fotografia: La Bauma

 

 

La Bauma dels Encantats de Berga renova la seva junta després de vuit anys sense canvis. L’entitat que organitza actes de lleure i festius va recuperar la seva activitat l’any 2005 i ja fa un quant temps que l’actual junta estava buscant un relleu per garantir la continuïtat de l’entitat. Dissabte es farà efectiu amb un acte al Pavelló de Suècia. Els actuals presidents, Jordi Solanich i Gerard Alsina, passaran el relleu a Mariona Casellas, que serà la nova presidenta de l’entitat, i es convertirà en la primera dona que n’estarà al capdavant des de la fundació durant la segona meitat del segle XIX. També deixaran el seu càrrec els secretaris Òscar Garcia i Teresa Clemente, que cediran el lloc a Marc Villegas i Albert Carballeira, i els tresorers, càrrec que ocupen Ivan Sánchez i Toni Aztarain, i que ara recaurà sobre Queralt Vegas.

L’entitat ha preparat una jornada festiva per fer aquest canvi de junta, i l’actual president, Gerard Alsina, espera que tingui la participació dels membres de la Bauma dels Encantats i d’altres persones que s’hi vulguin sumar. L’acte començarà a les 5 de la tarda amb una cercavila des de la plaça de Sant Pere fins al Pavelló de Suècia, que estarà amenitzada amb els nans i la xaranga de la Bauma dels Encantats. Un cop allà, es farà l’acte institucional que inclourà el canvi formal de la junta.