31a Trobada de Gegants a Sant Joan de Vilatorrada

octubre 21, 2013 in Activitats

Amb el canvi d’hora hivernal, arriba la trobada de gegants de Sant Joan de Vilatorrada (Bages) en el marc de la Fira del Embarrats, una fira nascuda enguany i que és la predecessora de la Fira-Festa de Tardor. La Fira, vol recrear la vida de la localitat de principis de segle XX.

La trobada d’enguany, agafa un caràcter especial amb la celebració del 30è aniversari de l’Home del Palillo, un gegantó creat el 1983 per en Francesc Cisa de Bagà, i que representa la imatge d’un home que va ajudar en la construcció del barri del Palillo de Sant Joan. En motiu de l’efemèride, se’ns presentarà amb una renovada imatge

PROGRAMA:

Diumenge, 27 d’octubre

 • A les 10:00h – Plantada de Gegants a la plaça Major
 • A les 11:30h – Cercavila
 • A les 12:30h – Arribada a la plaça Major i Ballada de les colles participants. Ball dels Gegants de Sant Joan i presentació dels 30 anys de l’Home del Palillo

Hi participaran les colles de:

 • Balsareny – Els K + sonen
 • Calafell
 • Lloret de Mar
 • Manresa – Poble Nou
 • Montmajor
 • Navarcles
 • Sant Vicenç de Montalt
 • Terrassa
 • Vilanova d’Espoia
 • Sant Joan de Vilatorrada