XXVIII Trobada de Gegants de Gironella

desembre 3, 2015 in Activitats

Encarem l’últim mes de l’any, s’acosten les festes nadalenques, però abans, hi ha el pont de la puríssima. Com cada any, Gironella és l’encarregada de tancar l’any amb la seva trobada de gegants, que enguany ja arriba a la 28ena edició. Una trobada emmarcada dins de la tradicional fira de la puríssima, i amb el ja típic blat de moro escairat, els geganters agafaran forces per fer una cercavila pels principals carrers d’aquest municipi del Berguedà. Cal destacar que aquest any han incrementat el numero de colles participants, doncs seran quinze colles les que participaran en aquesta trobada.  També cal destacar que enguany la trobada acabarà a la Plaça de l’Estació, i no a dalt del poble com els anys anteriors.

Horaris:

 • 9.00: Plantada de Gegants, a la Plaça de l’Estació
 • 11.00: Cercavila

Entrada a plaça, balls de lluïment i per finalitzar la trobada es ballarà el Nocturn Blau.

Colles participants:

 • Avià
 • Balsareny
 • Balsareny- Els k + Sonen
 • Cardona
 • Castellar del Riu- Espinalbet
 • Guixers
 • Molins de Rei
 • Manresa- Poble Nou
 • Monistrol de Montserrat- Viserta
 • Montmajor
 • Navàs
 • Puig-reig
 • Prats de Lluçanès
 • Taradell
 • Gironella

 

No us perdeu la última trobada del any de la nostra Vocalia! Us esperem a Gironella!