Exposició Univers Geganter

Sota el títol “Univers Geganter”  la Colla Geganters i Grallers de Casablanca de Sant Boi de Llobregat, organitzem a Can Massallera  una exposició amb l’imatgeria festiva Santboiana. La exposició serà inaugurada el 11 de gener a les 19 hores.

L’exposició estarà oberta del 12 de gener fins el 20 d’abril a grups escolars i entitats que vulguin en horari escolar, i oberta al públic en general els dimarts, dimecres i dijous a partir de les 17h fins a les 19,30 hores

A més estarán exposades les fotografies guanyadores del concurs Nacional de Fotografia ” Sant Boi Ciutat Gegantera 2022″

Aquesta entrada s'ha publicat dins de general i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *