Sortida dels Gegants de l’ACGC

 

Comencem l’any amb sortida a Viladecans per celebrar el primer aniversari dels nostres fillols Àlex i Eulalia de la colla de Diables de Viladecans.

Les colles participants les podeu ver al cartell de la trobada que teniu aquí sota. Per la nostra part com actual Ciutat Gegantera portarem en representació de l’ACGC els gegants de Catalunya que hi havien d’haver vingut a l’estrena l’any passat, pero la indisposició per causa de la Covid-19 de gran numero de membres de la colla de Tortosa (33 Ciutat Gegantera) ho va impedir.

Tot esperant el nou calendari de sortides dels gegants de Catalunya que s’ha d’aprovar avui mateix per saber quan farem la propera sortida amb en Traball i na Cultura abans de donar el relleu a Santa Coloma de Gramanet 35 Ciutat Gegantera.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de general i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *